Sportfysiotherapie

Wat is sportfysiotherapie?

Een sportfysiotherapeut heeft zich middels een driejarige masteropleiding gespecialiseerd in preventie, diagnostiek en behandeling van mensen met sport gerelateerde klachten

De meeste klachten die tijdens sporten ontstaan zullen zonder tussenkomst van een (sport)fysiotherapeut of arts weer verdwijnen. Daar waar herstel niet vanzelfsprekend is of klachten bij sporthervatting weer terugkomen, kunnen wij uitkomst bieden. Ook als er onzekerheid bestaat over het hervatten van sport, na een eerder opgelopen blessure, helpen wij je graag op weg.

Stippen achtergrond foto
Beukenrode zaal
Stippen achtergrond foto
Praktijk Beukenrode Vierkant

Een plan speciaal voor jou

Wij beschikken over specifieke kennis van de preventie, diagnostiek en behandeling van mensen met sport gerelateerde klachten op iedere niveau. Iedere sport kent zijn specifieke klachten en blessures. Daarnaast is ieder mens natuurlijk uniek in bouw en belastbaarheid. Daarom vraagt iedere situatie en persoon om een behandelplan dat precies op jou is afgestemd. Jouw sportspecifieke doelstelling staat centraal, wij helpen je graag om hier een invulling aan te geven.

Benieuwd naar onze sportfysiotherapie?

Maak een afspraak